JORNADA NETWORKING SECTOR HOSTALERIA I RESTAURACIÓ – Dijous 10 d’octubre

 

Us volem convidar a la jornada de netowrking 100% gratuïta que hem organitzat pel pròxim dijous 10 de octubre de 9h a 13h: «Digitalitzeu-vos, eines pel vostre negoci horeca». Es realitzarà de forma presencial a l’Auditori del Museu de la Mediterrània, Carrer d’Ullà, 31, 17257 Torroella de Montgrí.

 Aquesta jornada està dirigida a professionals del sector hostaleria i restauració on descobrireu eines subvencionables amb el Kit digital tals com TPV (terminal punt de venda), xef virtual, channel manager, motors de reserva, comerç electrònic, entre altres.

Tingueu en compte que per a empreses de 3 o més treballadors, la data límit per sol·licitar la subvenció és el 31/12/2024, per tant és una bona oportunitat per informar-se abans que finalitzi el termini. Per autònoms i empreses de menys de 3 treballadors finalitza el 31/10/2025.

 Un cop finalitzades les ponències, hi haurà un espai amb càtering per compartir experiències i provar algun dels softwares presentats.

 Si és del vostre interès, podeu fer la inscripció a la jornada al següent enllaç: https://www.ddgi.cat/accelerapime/eines-negoci-horeca/

 Serà una molt bona oportunitat per poder digitalitzar-vos, fer contactes i conèixer com portar el vostre negocia a un altre nivell.