BIU 10 – Juliol 2020

“Ens en sortirem”. Vull que aquesta frase, que heu sentit sovint aquests darrers mesos, formi part de la idiosincràsia de tots els veïns i veïnes d’Ullà davant aquesta pandèmia del coronavirus Covid-19. Des de l’Ajuntament, us podem assegurar que no pararem de fer mans i mànigues per fer front a aquesta crisi sanitària que també ha comportat una crisi econòmica i social. No deixarem ni permetrem que ningú es quedi pel camí. Com ja he manifestat diverses vegades en aquesta salutació, “endavant, sempre endavant” perquè els ciutadans d’Ullà, amb un passat ben divers, treballem de costat de cares a aconseguir tots junts un futur prometedor.

En aquest número apareix una relació força extensa de tot el que hem fet, fem i farem perquè la crisi humanitària de la Covid-19 sigui, el més ràpidament possible, un malson del passat, com ja va passar amb els nostres avantpassats l’any 1918. Tot i això, som conscients que la solució definitiva passa, com ja sabem tots, per la descoberta d’una vacuna contra aquest coronavirus. Ja arribarà. Mentre, tots hem de continuar practicant les tres regles bàsiques per evitar la seva propagació: rentat de mans sovint, mascareta i distanciament físic d’1,5 metres.

Si tots remem en la mateixa direcció, està clar que el sol sortirà per a tots nosaltres, com ja ha passat al llarg d’aquest any, que hem hagut de patir dues inundacions en poc temps. La primera inundació va ser el mes de gener, amb la borrasca Gloria. La segona, l’abril passat. Però ja les hem superat i ara hem de mirar de trobar una solució definitiva a aquest problema, que cada cop passa més sovint. Una possible solució podria ser aixecar la carretera de Verges, sempre i quan abans s’actuï en la millora del desguàs dels recs i rieres. Respecte al rec Madral, caldria fer un estudi de la seva capacitat hidràulica.

Podeu visualitzar el contingut del butlletí clicant aquí