BIU 11 – Desembre 2020

Estem a punt de dir adéu al 2020. Un any que el recordarem pel tema del coronavirus Covid-19, que ens ha fet canviar la percepció de tot plegat. Però, tot i això, volem continuar caminant endavant. Superarem aquesta crisi sanitària, com ja ho hem fet, per exemple, amb les dues inundacions de principi d’any. Som una comunitat treballadora, forta, capaç de fer front a qualsevol adversitat. I per això, l’Ajuntament, el vostre Ajuntament, estarà sempre al vostre costat per mirar que tirem endavant, evitant que ningú quedi endarrerit. D’entrada, ja hem descartat novament incrementar la pressió fiscal.

També hem aprovat el pressupost de l’any vinent, amb un seguit d’accions i obres per seguir avançant. Sense oblidar la gran millora urbana del Pla de Barris, que ha de convertir el nucli històric en tot un referent. Una reforma complementada amb altres accions, com poden ser el trasllat de l’Ajuntament, la millora dels serveis o la recuperació del nostre passat. Però sense oblidar les persones, que sempre són i seran la nostra prioritat.

Per fer tot això possible, cal un Ajuntament fort. I aquest any hem aconseguit un element clau, el cobriment de la plaça de secretari. Tècnic bàsic i imprescindible per canalitzar tota la gestió municipal. Esperem poder enfocar amb més força i seguretat els nous reptes que ens presentarà el nou any, començant pel tema de la variant. D’entrada, hem tornat a fer el calendari municipal, que està dedicat aquesta vegada a pomes famoses al llarg de la història.

Esperant que arribi el nou any, us vull desitjar que gaudiu d’aquestes festes de Nadal. Un Nadal que serà una mica diferent al d’altres anys, però segur, que si el celebrem complint les recomanacions sanitàries, ben aviat tot tornarà a ser com abans. Molta salut a tothom!

Podeu visualitzar-lo clicant aquí