BIU 12 – Maig 2021

Després de més de 10 anys, la millora del nucli d’Ullà ja és una realitat. No ha estat fàcil, gens. I encara menys en coincidir, primer, en una època de crisi econòmica, i després, amb la pandèmia de la Covid-19. Però ho teníem clar, molt clar, que calia actuar, de tirar endavant el Pla de Barris per posar Ullà amb els dos peus dins al segle XXI.

Qui l’ha vist i qui el veu ara el nucli històric d’Ullà, amb els seus carrers i places amb un paviment nou i en harmonia al seu passat medieval. Amb la millora dels serveis públics, amb la recuperació de la seva història, que hem tret al carrer a través d’uns plafons amens i didàctics, amb un ajuntament adaptat a la nova realitat actual, amb la conversió de l’antic ajuntament com un espai per a emprenedors.

Sense oblidar el barri de la Roqueta, on hem millorat l’estètica dels seus immobles, com també el seu entorn, amb parcs per a la mainada, una zona d’esbarjo per a la gent gran, unes voreres amples per als vianants, la millora dels accessos als immobles i un bon aparcament ben consolidat i il·luminat.

Hem fet un gran pas endavant. Tocava. Però no ens podem adormir. Hem de continuar caminant endavant. I així ho seguirem fent perquè el veí i la veïna d’Ullà, sigui qui sigui, vingui d’on vingui o pensi com pensi, se senti aquí feliç. Aquest és el nostre principal objectiu.

Podeu visualitzar-lo clicant aquí