BIU 15 – Maig 2022

Després de més de dos anys, sembla que tornem cap a una situació d’abans de la pandèmia. Així ho hem pogut veure aquesta Setmana Santa. I més ara, que s’ha decidit finalment eliminar l’obligatorietat de les mascaretes. Tot apunta que enfoquem una nova temporada estival amb ganes de tornar a aquella “normalitat d’abans”, tot i que la invasió d’Ucraïna per part de Rússia ha tornat a posar de manifest la nostra feblesa econòmica.

Per això, la nostra prioritat és ajudar, al màxim, a l’empresariat a tirar endavant, a què tinguin les eines més modernes, a facilitar espais on créixer per poder continuar desenvolupant-se i generant llocs de treball. Estem convençuts que si treballem tots nosaltres en la mateixa direcció podem aconseguir enfocar el nostre futur amb esperança. Des de l’Ajuntament, tenim clar que hem d’estar, estem i estarem sempre al costat dels nostres veïns i veïnes per seguir progressant en la millora col·lectiva. Creiem que si anem tots a una, som imparables.

Paral·lelament, estem treballant en diversos fronts, tant a nivell mediambiental, com urbanístic o social, per convertir Ullà en un municipi atractiu i referent per a tothom. En aquest camí, anem recuperant les nostres festes i activitats lúdiques, socials i esportives. Per això, ja tenim a punt la Festa de la Vellesa, que enguany arriba a la XXVIII edició. No podem mirar cap al futur sense honorar els que ens han obert el camí!

Podeu visualitzar el butlletí clicant aquí