BIU 16 – Agost 2022

La Covid-19 continua entre nosaltres. Això és una realitat. No hem d’abaixar la guàrdia. Però, malgrat aquesta situació, hem de ser valents, mirar endavant i, sobretot, amb prevenció, fomentar les relacions entre els veïns, que és la nostra vertadera força. Una bona prova la tenim en la celebració de la festa major, on s’ha retornat a l’ambient de com era abans de la pandèmia. La festa major ha tornat a ser el punt de trobada dels veïns. Només ha calgut veure la bona acollida dels actes. Gràcies!

Ara, a part de la Covid-19, també cal aprendre a conviure amb una altra realitat no menys important, la del canvi climàtic. Ja l’estem patint: inundacions, temperatures molt altes, poca pluja… Davant aquesta nova realitat ecològica, estem treballant i preparant una sèrie de mesures de cares a fer possible un poble més autosostenible. Sense oblidar els nostres vilatans. Així, ja tirem endavant la millora de la zona de l’Eixample amb la plantació d’arbres, per crear zones d’ombres al llarg de tota la xarxa viària del municipi i, al mateix temps, humanitzar una mica més els nostres carrers i places. Volem que els nostres infants puguin jugar al carrer amb comoditat i seguretat. No oblidem que ells són el nostre futur!

I en aquesta línia de fomentar les relacions humanes, us recordo que el dissabte 10 de setembre tornem a celebrar el sopar popular de la nostra estimada festa petita. Tots esteu convidats. Un bon moment per fomentar les relacions humanes entre tots nosaltres, cugots i cugotes. Bona festa petita!

Podeu llegir el butlletí clicant aquí