BIU 2 – Octubre 2017

Després de gaudir de les dues festes del municipi, la de Santa Magdalena i la de la Mare de Déu Fossa, ara ve la Fira de la Poma, que s’ha convertit en el principal esdeveniment festiu del municipi. La Fira de la Poma, que enguany arriba a l’onzena edició, s’ha consolidat plenament com el referent principal de projecció externa d’Ullà, una via per donar-nos a conèixer com a poble, amb la seva idiosincràsia ple de matisos.

Però no podem oblidar la gran obra d’aquest any, l’ampliació de l’escola pública amb un nou edifici, prefabricat, la qual cosa ha comportat per aquest curs escolar doblar el nombre d’aules. Esperem que el nou edifici permeti millorar l’educació dels nostres fills, que són el nostre futur.

I parlant d’obres, comencem a enfilar la gran obra comuna, el pla de barris. Hem anat fent accions puntuals. Però, ara, ja ho tenim tot a punt per tirar endavant dos grans projectes que han de donar una nova imatge, un “new look”, al nucli de la Roqueta. Dos projectes que ajudaran a millorar-lo i, al mateix temps, ser una part més d’aquest tot que és Ullà, juntament amb el Nucli Antic i l’Eixample.

I mentre tirem endavant aquest doble projecte, no oblidem altres accions per anar millorant el conjunt del municipi, com és el reciclatge o una nova estació de bombeig, com tampoc la formació dels veïns amb una gran diversitat d’activitats.

Ullà continua endavant, sempre endavant!

Podeu visualitzar el butlletí clicant aquí