BIU 5 – Juliol 2018

Després del gran èxit del festival alternatiu Golden Rock, no vull deixar passar l’ocasió de felicitar públicament, com ja he fet en privat, a tots els integrants de l’organització. El festival de punk rock ha estat espectacular i ja puc dir des d’aquí que l’Ajuntament seguirà donant suport als joves organitzadors per continuar endavant amb aquest esdeveniment per convertir-lo en un referent del municipi.

Actualment, l’esdeveniment que creua el terme municipal és la Fira de la Poma, que enguany arriba a la XII edició. I estic convençut, si tots treballen junts, de poder fer el mateix amb el Golden Rock. Cadascun amb el seu públic concret. Mentre la Fira de la Poma està adreçat a un públic familiar, el Golden Rock va adreçat a un públic jove. Però sense oblidar el fet de guarnir-lo amb altres actes per acostar a tota la gent que estimi la música.

I parlant de música, aquest any n’hem preparat una de grossa amb la presència del grup Di-versiones, de Calonge, tot un referent a les comarques gironines. Esperem que sigui del grat dels joves, com també de tota la família. No oblidem que es dediquen a cantar versions dels anys 70 i 80 amb un tot festiu i distès. Una festa amb un programa per complaure a tots els públics, des dels més petits als més grans. I als grans, com no, com sempre, i ja portem 26 anys, els vam homenatjar recentment. Com ens toca per obligació, ja que no oblidem que gràcies a ells som el que som.

No puc acabar aquest escrit sense desitjar-vos una molt bona festa major i espero que hi participeu i en gaudiu plenament.

Podeu visualitzar el butlletí clicant aquí