BIU 6 – Octubre 2018

Deixem l’estiu, amb les seves festes majors, per entrar a la tardor. Una estació, d’entrada, més tranquil·la, però que a Ullà es viu intensament, ja que és l’època de la recollida de les pomes i altres fruites dolces que hi ha al llarg dels molts camps agrícoles del terme municipal. Un producte estrella que Ullà ha volgut ressaltar amb la Fira de la Poma, que enguany arriba a la XII edició. La Fira de la Poma, que tindrà lloc el 21 d’octubre, tornarà a posar el municipi al mapa de les comarques gironines i catalanes.

Un estiu que serà recordat per la manca d’accidents a la cruïlla de “l’empalme” gràcies a la seva conversió en un giratori. Ja era hora! I aquesta tardor serà també recordada per una gran obra. En concret, el projecte de pavimentació i millora dels serveis al nucli antic. Esperem que estigui enllestida de cares a les Festes de Nadal. Però aquesta obra ja té la continuació assegurada després que la Generalitat ens ha assegurat que el Pla de Barris, que és el que permet fer-la sense cap cost econòmic per als veïns, es pugui mantenir dos anys més. Amb aquesta previsió ja us puc assegurar, si l’equip que hi ha continua endavant, d’executar les altres fases del projecte global perquè la millora abarqui tot el nucli històric i comporti, al mateix temps, un benefici per a tot el municipi.

D’altra banda, ja podeu gaudir de la reforma a l’ajuntament, a la planta baixa, que ha de servir per millorar el servei als ciutadans. Només falta que arribi la nova administrativa, que està en procés de selecció, perquè el servei sigui plenament efectiu.

Podeu visualitzar tot el butlletí clicant aquí