BIU 7 – Gener 2019

Abans de tot, vull aprofitar aquest nou número per felicitar a tots i cadascun dels veïns del municipi davant aquest nou any que acaba de començar. Espero i desitjo que sigui un any ben profitós per a tothom.

Un nou any que portarà canvis importants al municipi, destacant les obres de millora, tant a nivell de paviment com de serveis públics, del nucli antic. És una gran obra que continuarà els propers anys per deixar el poble ben embellit. Com també es farà amb el projecte de l’entorn de la Roqueta i la millora del vial que ve de Torroella de Montgrí. Tot dins un pla de barris de la Generalitat que fa que afecti molt poc l’economia ciutadana.

I no oblidem el projecte d’urbanització de la finca que unirà el barri de la Roqueta amb l’Eixampla i, al mateix temps, amb el nucli històric. Una iniciativa privada que permetrà tenir un teixit urbà compacte i facilitar la integració veïnal. Es preveuen 76 habitatges, a més de la creació d’una potent àrea comercial i lúdica.

Projectes que demostren que Ullà és un municipi viu, amb ganes d’encara el futur amb energia i convicció. Com ja es demostra amb la Fira de la Poma, que és un referent a nivell gironí, o el Festival Golden Park, per convertir Ullà en la capital del punk rock. A més, l’Ajuntament ha augmentat de personal per poder millorar el servei a tots els veïns i visitants, a més de la gestió administrativa, cada cop més complexa. Per això, cal anar tots a una i tirar endavant, sempre endavant. Segur que si anem tots junts, aquest poble serà imparable, un referent per molts altres pobles gironins i catalans.

Podeu visualitzar el butlletí clicant aquí