BIU 8 – Juny 2019

Comencem un nou mandat municipal. I novament, i ja en son cinc, tinc la sort de tornar a estar al capdavant de l’Ajuntament. Tot gràcies al suport de la majoria dels veïns, que han tornar a apostar per la candidatura que he encapçalat. Tot i això, vull deixar clar, com he fet fins ara, que vull ser l’alcalde de tots els veïns del municipi. I seguint la meva política municipal, vull que entre tots, inclosos els membres del grup de l’oposició, treballem tots junts per seguir convertint Ullà en un municipi de referència del Baix Empordà i de les comarques gironines, tant a nivell social com econòmic.

Els colors polítics no han de ser mai una excusa per frenar projectes que afavoreixin l’interès general. Un bon exemple el tenim en la millora urbana del nucli antic, que ara caldrà continuar amb la segona i tercera fase. O la millora de l’accés nord des de Torroella de Montgrí o la creació del carril bici des de la Roqueta fins a la sala polivalent. Projectes que busquen una millor qualitat urbana, però, al mateix temps, enfortir les relacions humanes de tots els seus veïns.

Sé que som un municipi petit, tant a nivell de territori com d’habitants, però no per això hem de deixar de lluitar per aconseguir refermar-nos com una entitat amb personalitat pròpia oberta a tots els canvis que comportin una millora per al bé comú. Per això, estem molt satisfets de la creació de la zona comercial, històricament reivindicada i complementada amb una zona residencial, que ajudi a unir els diferents sectors del municipi i, al mateix temps, impulsi una millor relació humana dels veïns. Ullà depèn de nosaltres, per això defenso la dita: “Endavant, sempre endavant”.

Podeu visualitzar el butlletí clicant aquí