Subvencions Concedides 2021

 • SUBVENCI脫 DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA PER AL FOMENT DE L’ACTIVITAT F脥SICA I L’ESPORT DE LES COMARQUES GIRONINES

La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l鈥橝juntament d鈥橴ll脿 una subvenci贸 per import de 5.001,00 Euros, en dest铆 a finan莽ar les despeses de l鈥檃ctivitat f铆sica i l鈥檈sport de les comarques gironines durant l鈥檈xercici 2021.

 • SUBVENCI脫 DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA PER LES ACTUACIONS EN EL MARC DE LES OBRES DEL PLA DE BARRIS

La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l鈥橝juntament d鈥橴ll脿 una subvenci贸 per import de 58.404,35 Euros, en dest铆 a finan莽ar en part les despeses del Pla de Barris que es porten a terme durant el present 2021.

Aquesta subvenci贸 forma part de la convocat貌ria de Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural de la Diputaci贸 de Girona de l鈥檃ny 2021

 • SUBVENCI脫 DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA PER A PROJECTES I ACCIOS DE PROMOCI脫 ECON脪MICA. ENTITATS NO ADHERIDES A L’XSLPE

La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l’Ajuntament d’Ull脿 una subvenci贸 per import de 2.000,00 euros en dest铆 a finan莽ar part de les despeses per a Projectes i accions de promoci贸 econ貌mica, viver d’empreses, que es porten a terme durant el present 2021.

 • SUBVENCI脫 DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA PER A LES ACTUACIONS AL NUCLI ANTIC EN EL MARC DE PLA DE BARRIS

La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l鈥橝juntament d鈥橴ll脿 una subvenci贸 per import聽 de 55.000,00 Euros, en dest铆 a finan莽ar part de les despeses per a les actuacions al nucli antic en el marc de Pla de Barris que es聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 porten a terme durant el present 2021.

 • SUBVENCI脫 DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA PER A DESPESES DE CAMINS

La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l鈥橝juntament d鈥橴ll脿 una subvenci贸 per import聽 de 800,00 Euros, en dest铆 a finan莽ar part de les despeses per a manteniment de camins 聽que es porten a terme durant el present 2021.Aquesta subvenci贸 forma part de la convocatoria de Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural de la Diputaci贸 de Girona de l鈥檃ny 2021.

  • SUBVENCI脫 DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA PER A LES ACTUACIONS AL NUCLI ANTIC EN EL MARC DE PLA DE BARRIS

  La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l鈥橝juntament d鈥橴ll脿 una subvenci贸 per import聽 de 55.000,00 Euros, en dest铆 a finan莽ar part de les despeses per a les actuacions al nucli antic en el marc de Pla de Barris que es porten a terme durant el present 2021.

  • SUBVENCI脫 DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA PER A LES ACTIVITATS CULTURALS

  La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l鈥橝juntament d鈥橴ll脿 una subvenci贸 per import聽 de 10.306,65 Euros, en dest铆 a finan莽ar part de les despeses per a activitats culturals que es porten a terme durant el present 2021.Aquesta subvenci贸 forma part de la convocat貌ria de Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural de la Diputaci贸 de Girona de l鈥檃ny 2021.