GENERALITAT I AJUNTAMENTS SUMEN ESFORÇOS PER A LA PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL PARC NATURAL DEL MONTGRÍ, LES ILLES MEDES I EL BAIX TER

La Generalitat i els ajuntaments del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter el passat divendres 28 de febrer van signar un conveni de col·laboració amb el qual formalitzen la seva voluntat de col·laborar activament en la promoció turística conjunta dels valors naturals del parc.

La signatura del conveni permetrà que el parc esdevingui un potent motor econòmic del territori i al mateix temps comporta l’aprovació i posterior desenvolupament d’un pla de promoció turístic.

 

L’acte de signatura s’ha celebrat al Museu de la Mediterrània, seu del centre d’interpretació del Parc Natural. Ha estat presidit per la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i ha comptat amb la signatura del prersident del parc, Narcís Coll, i dels alcaldes de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; de Pals, Carles Pi; de l’Escala, Víctor Puga; de Fontanilles, Salvador Coll; de Gualta, Jaume Fontdevila; de Palau-sator, Joan Sabrià, d’Ullà, Josep López Ruiz, i l’alcaldessa de Bellcaire d’Empordà, Cecília Barnosell.