Ullà se suma al programa “Dona’t temps”

L’Ajuntament d’Ullà  s’ha adherit aquest curs 2023-2024 al programa comarcal “Dona’t temps” impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà, que ofereix un servei de canguratge infantil a les escoles durant les hores no lectives per a infants d’entre 3 i 12 anys.

Es tracta d’un servei gratuït, públic i universal per a les famílies que tenen infants d’entre 3 i 12 anys que resideixin a un dels 32 municipis del Baix Empordà que conformen aquesta xarxa*, entre els quals es troba Ullà.

En el cas d’Ullà aquest servei es durà a terme els dimarts, dimecres i dijous de 16.45 a 18.30 h, seguit per professionals del lleure encarregats d’oferir als infants un espai de joc basat en el respecte i la igualtat.

Com es sol.licita?

  1. Registra´t a donattemps.cat Amb aquest primer pas es recullen una sola vegada les dades obligatòries.
  2. Fes la teva reserva i tria, segons et convingui cada dia, un dels 12 equipaments públics de la xarxa. Un cop feta la sol.licitud es rebrà confirmació entre 24-48 h via correu elecrònic.

Documentació que cal presentar

  • DNI / NIE de les persones progenitores o tutores legals
  • Fotocòpia del llibre de família.
  • Fotocòpia de la targeta santiària de l’infant.

I si necessites anar a l’Hospital de Palamós?

Disposem d’un servei situat al Mas Guàrdies (molt a prop de l’hospital). És un servei de canguratge gratuït per infants de 0 a 14 anys, obert de dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 i podrà accedir-hi qualsevol família usuària dels serveis de l’hospital. Es recomana fer la sol.licitud a http://www.donnattemps.cat però hi ha la possibilitat d’accedir-hi sense aquesta petició prèvia (cas de visites d’urgència o imprevistes)

* Municipis de la xarxa: Albons, Begur, Bellcaire d’Empordà, Calonge i Sant Antoni, Colomers, Corçà, Foixà, Fontanilles, Forallac, Garrigoles, Gualta, Jafre, Monells i Sant Sadurní de l’heura i Cruïlles, Mont-ras, Palamós, Palau-sator, Pals, Parlavà, La Pera, Regencós, Rupià, Santa Cristina d’Aro, Serra de Daró, La Tallada d’Empordà, Torrent, Torroella de Montgrí i l’Estartit, Ullà, Ullastret, Ultramort, Vall-llobrega, Verges, Vilopriu.